products

Fantastisch het Holbed van het Luxehuisdier, van het de Hondbed van de Laagstijl Grootte 68,5 * 40,5 * 40,5 Cm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pet supplies
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Elk in een OPP-zak, dan in karton
Levertijd: 15-25 dagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Wasstijl:: Handwas Kleur:: zwart en wit
Grootte:: 68.5*40.5*40.5 cm Materiaal:: Hout
Productnaam:: de bankbed van de luxehond logo: aangepaste
Hoog licht:

comfort pet beds

,

modern cat bed


Productomschrijving

Fantastisch het Holbed van het Luxehuisdier, van het de Hondbed van de Laagstijl Grootte 68,5 * 40,5 * 40,5 Cm

 

Lading Qty
Beschrijving
20 ' GP
40 ' GP
40 ' HK
Stevig houten kader, de milieubescherming van P2 polywood, 20 dichtheidsspons, pvc-materiaal. 5*5cm plastic voeten. A=A bruin hoofdkarton
274
574
640

 

Onze Deskundigheid

Wij specialiseren ons in het aanpassen van onze producten en het ontwerpen van hen vanaf de eis van de cliënten. Wij blinken in het vormen van onze producten met precisie, authentiek gebruiken en het materiaal van de voedselrang uit. Bovendien zijn onze producten beschikbaar in verschillende verscheidenheden van afwerking zoals steen/polijsten, in reliëf gemaakt/vlakte vanaf de behoefte van onze cliënten.

 

Onze Sterke punten Kwaliteit

In een poging om de beste kwaliteitsproducten aan onze klanten te verstrekken, verbeteren wij onophoudelijk onze productiefaciliteiten en technologie. Wij zorgen ervoor dat de producten en van premiekwaliteit duurzaam zijn. De kwaliteit van onze producten voldoet aan de internationale normen en wij ondergaan ononderbroken kwaliteitsbewaking om internationale standaardproducten in aantrekkelijke ontwerpen en aan concurrerende prijzen uit te brengen.

 

Innovatie

Met uitgebreide onderzoek en ontwikkeling, streven wij om met nieuw assortiment op de proppen te komen ernaar. Wij houden ons op de hoogte met de recentste ontwikkelingen op ons gebied en pogen om hen met ons systeem te integreren. De innovatie is altijd een zeer belangrijke factor voor de goedkeuring wereldwijd van onze producten geweest.

 

Aanpassing

Onze productiemogelijkheden en hoge niveaus van techniekdeskundigheid laten ons toe die producten overeenkomstig de specificaties te ontwikkelen door onze klanten worden verstrekt. Wij stemmen in met ontwerpen en specificaties van onze geachte cliënten om de nauwkeurige replica van het gewenste product te veroorzaken.

 

Fantastisch het Holbed van het Luxehuisdier, van het de Hondbed van de Laagstijl Grootte 68,5 * 40,5 * 40,5 Cm

Contactgegevens
Eileen Lee

WhatsApp : +13739235307

Facebook Pixel Code -->