products

Interactieve van het het Ontwerp Hexagon Labyrint van het Katjesspeelgoed Innovatieve de Doosvorm met geringe geluidssterkte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pet supplies
Min. bestelaantal: 500
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Elk in een OPP-zak, dan in karton
Levertijd: 15-25 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Materiaal:: Plastiek, ABS Het speelgoed typt:: Interactief Speelgoed
Eigenschap:: Eco-vriendelijk, voorraad Toepassing:: Katten
Grootte:: 19.2*19.2*6.5cm naam: Interactief Katjesspeelgoed
Hoog licht:

self play cat toys

,

cat toy feather wand


Productomschrijving

Interactieve van het het Ontwerp Hexagon Labyrint van het Katjesspeelgoed Innovatieve de Doosvorm met geringe geluidssterkte

Beschrijving:

Dit spinnende teaser kattenstuk speelgoed is een interactief kattenstuk speelgoed dat uw kat uit zijn luie gewoonten zal krijgen en de natuurlijke preying instincten, evenals een milieuvriendelijk ABS plastic stuk speelgoed in een hexagon ontwerp van de labyrintdoos zal ontwikkelen. Het stuk speelgoed heeft een veerbinnenkant die zich rond onregelmatig en interessant krijgend de kat beweegt. Wanneer de kat iets als een prooi binnen het vindt, zal het opspringen en zal bij het handtastelijk worden. De kat zal om bij de prooi proberen urenlang samen te komen en dit zal het bezet houden en enthused.

 

1) Het grappige hunting&teasing: De kleurrijke verenbinnenkant maakt onregelmatige activiteiten rond, houdt uw katten vanaf het boring van en het vervullen van hun de jachtinstincten.

2) Innovatieve design&attractive eigenschap: Hexagon de vormontwerp van de labyrintdoos, veelvoudige gaten rond. De kat kan van kant, evenals de oppervlakte spelen of plagen.

3) Uiterst - het lage lawaai control&treats functioneert: Gefluister en stil wanneer het werken. Zorg ervoor uw pot niet van het lawaai gehinderd zal worden. Indien gezet zal wat voedsel binnen het uit wanneer constant het roteren, ontwikkelt natuurlijke de prooibetekenis van de kat lekken.

4) Premiun-kwaliteit: Milieuvriendelijk ABS materiaal, aanbiedingen hoogste niveaus van veiligheid voor uw huisdier met Ce en verklaarde RoHS. De regelmatige non-skid rubbervoeten van bodem houden het stuk speelgoed van het glijden wanneer katten het spelen.

 

Specificatie:

Materiaal: ABS Plastiek

Input: 4.5V (de batterij van 3*1.5V aa)

Input: 3 de Batterijen van aa 1.5V

Puntgewicht: 18,2 ons

Puntgrootte: 19.2*19.2*6.5cm

Kartongrootte: 39*39*32CM

Interactieve van het het Ontwerp Hexagon Labyrint van het Katjesspeelgoed Innovatieve de Doosvorm met geringe geluidssterkte

Contactgegevens
Eileen Lee

WhatsApp : +13739235307

Facebook Pixel Code -->